Eén gezamenlijke regionale veiling
Vastgoedveiling Twente - Achterhoek bestaat inmiddels bijna 10 jaar. Doorgaans start iedere eerste woensdag van de maand om klokslag 18:00 uur bij Hotel van der Valk in Hengelo de veiling. Meerdere woningen en bedrijfsobjecten komen op zo'n avond onder de hamer. Vrijwel alle notariskantoren uit de Achterhoek en Twente zijn deelnemer. De aankondiging vindt minimaal dertig dagen voor de veiling plaats door middel van advertenties in verschillende regionale kranten. Deze advertenties verschijnen bijna altijd op een zaterdag. Vanaf de publicatiedatum staan de objecten ook on-line op deze site.

Verantwoordelijkheid bij individuale notaris
De Stichting Vastgoedveiling Twente - Achterhoek is initiatiefnemer van deze regioveiling. Onder de verantwoordelijkheid van de stichting worden een aantal operationele zaken geregeld. Het bestuur bestaat uitsluitend uit notarissen. De stichting besteedt de feitelijke organisatorische werkzaamheden uit aan de veilingcoördinator. De veilingcoördinator is te bereiken per mail info@vvta.nl. De verantwoordelijkheid over elke individuele veiling blijft liggen bij de notaris die vermeld staat bij het te veilen object.

U bent van harte welkom!
Iedereen is van harte welkom op de veiling. De toegang is gratis. Volg ons ook op Twitter @vvtaveiling

INTERNETBIEDEN
De vastgoedveilingen zijn live te volgen via het internet. Ook bestaat de mogelijkheid om mee te bieden via het internet. Zo hebben kopers de keus om naar de veilingzaal in Van der Valk te gaan of via het internet mee te bieden op de te veilen objecten.
Iedereen kan de veiling via het internet volgen. Als iemand wil meebieden via internet moet hij zich vooraf via een notaris als potentiele bieder laten registreren en een borgsom storten van 1% van het maximaal te bieden bedrag. Meer informatie over het internetbieden vindt u op deze site onder de button INTERNETBIEDEN.
Afgelopen periode is gebleken dat het internetbieden succesvol is. Naast de biedingen uit de zaal wordt ook steeds vaker online meegeboden.


Aankomende regioveilingen

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze gratis nieuwsbrief. Hiermee blijft u op de hoogte van onze veilingen.